Massages

Sportmassage

Een stevige effectieve massage voor sporters en niet sporters! Sportmassage bevorderd de doorbloeding van de spieren en bevorderd zo de afvoer van afvalstoffen. Daardoor hersteld de spier zich sneller. Dit kan bijvoorbeeld na of voor een sportprestatie zijn, bij hoofdpijnklachten, bij pijnlijke spieren door bijvoorbeeld een zittend beroep maar ook preventief ter voorkoming van spierklachten en blessures.

Een sportmassage is stevig maar werkt uiteindelijk ontspannend en stress verlagend. Een zeer effectieve massage.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte massage waarbij ontspannen op de eerste plaats staat. Een heerlijke massage na een periode van stress of drukte of gewoon als een verwenmomentje voor jezelf. Deze massage bevorderd de nachtrust en werkt stressverlagend. De olie die gebruikt word voor deze massage zal per seizoen verschillen. Er is keuze uit meerdere geuren.

Zwangerschapsmassage:

Zwanger? Toe aan ontspanning?

Ga relaxter je zwangerschap door met een zwangerschapsmassage. Een zwangerschapsmassage kan helpen bij het oplossen van eventuele klachten bij de zwangerschap zoals hoofdpijn, rugklachten, vermoeide benen en kramp.

Hotstone

Hotstone is een ontspanningsmassage waarbij warme basalt stenen gebruikt worden. Deze stenen houden lang de warmte vast en werken diep in op de huid en versnellen de afvoer van afvalstoffen. De stenen worden zowel op de huid gelegd als gebruikt om mee te masseren. De ultieme manier om even lekker te ontspannen en alle stress los te laten.

Japanse hoofd-, en gezichtsmassage

Een zachte gezichts- en hoofdmassage waarbij zachte strijkingen en drukpunten worden gebruikt.

Deze massage ontspant, bestrijdt vermoeidheid, verminderd stress, bevorderd de nachtrust en gaat weefselverslapping tegen.

Stoelmassage

Stoelmassage is een massage die wordt uitgevoerd op een massagestoel, we masseren over de kleren. Ideaal voor mensen die slecht lang kunnen liggen of zich niet graag “bloot” geven. Deze manier van masseren kan zowel stevig als ontspannend. 

Massage bij Fibromyalgie

Fibromyalgie is een ziekte waarbij mensen pijn hebben in spieren en bindweefsel.  Klachten als pijn, stijfheid, vermoeidheid en stemmingswisselingen komen bij deze mensen veel voor. Massage bij fibromyalgie kan verlichting geven van deze klachten. Het advies is om de massages in het begin met regelmaat te herhalen en langzaam uit te bouwen om uiteindelijk uit te komen op een behandeling per maand.

Duomassage

Samen met je partner, vriend, vriendin of iemand anders genieten van een heerlijke massage naar keuze bij ons in de praktijk? Boek dan een duomassage!

Alle bovengenoemde massages kunnen ook gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een hotstone massage met als afsluiting een heerlijke japanse hoofdmassage of een sportmassage gecombineerd met ontspanningsmassage.

Vooraf aan alle massages word een intake gehouden om te kijken wat uw wensen zijn en of er eventueel contra indicaties zijn. Zie contra indicaties.

Massage waardebon

Een massage cadeau geven? Vraag naar de massage waardebon.

Meer informatie over een van de massages? Bel of app: 06-18226390